PAPERSERVER ..
Paper1 Paper2 Paper3 Paper4 Paper5 Paper6 Paper7 Paper8 Paper9 Paper10
Paper1 Paper2 Paper3 Paper4 Paper5 Paper6
CTS Paper1 CTS Paper2 CTS Paper3 CTS Paper4 CTS Paper5 CTS Paper6
IBM Paper1 IBM Paper2 IBM Paper3 IBM Paper4
Capgemini Paper1 Capgemini Paper2
Accenture Paper1 Accenture Paper2 Accenture Paper3 Accenture Paper4 Accenture Paper5 Accenture Paper6
Shoe Mandi
TCS Placement Papers

subscribe

Chakrii.com


10....TCS latest selection process and palcement papers

1. M men agree to purchase a gift for Rs. D. If three men drop out how much more will each have to contribute towards the purchase of the gift/

A. D/(M-3)
B. MD/3
C. M/(D-3)
D. 3D/(M2-3M)

Ans. D

2. If a boat is moving in upstream with velocity of 14km/hr and goes downstream with a velocity of 40km/hr. then what is the speed of the stream?

(a) 13km/hr
(b) 26km/hr
(c) 34km/hr
(d) none of these

Ans: A

3. find the value of (0.75*0.75*0.75-0.001)/(0.75*0.75-0.75+0.01)

(a) 0.845
(b) 1.908
(c) 2.312
(d) 0.001

Ans: A

3. A man buys 12 lts of liquid which contain 20% of the liquid and the rest is water. He then mixes it with 10lts of another mixture with 30% of liquid. What is the % of water in the new mixture?

4.A can do a work in 8 days, B can do a work in 7 days, C can do a work in 6 days. A works on the first day, B works on the second day and C on the third day resly.that is they work on alternate days. When will they finish the work. which day will they finish the work.

Ans: 7 7/168 days

5.A batsman scores 23 runs and increases his average from 15 to 16. find the runs to be made if he wants top inc the avg to 18 in the same match.

Ans: 39runs.

6.A man sells apples. First he gives half of the total apples what he has and a half apple. Then he gives half of the remaining and a half apple. He gives it in the same manner. After 7 times all are over. How many apples did he initially have.

Ans: 127 apples.

7. Ten years ago,the age of anand was one third the age of bala at that time,the present age of bala is 12 years more than the present age of anand.Find the present age of anand?

1.16
2.18
3.20
4.22

Ans :16

8.The Present ages of A & B are in the ratio of 9:7. 13 years ago their ages were in the ratio 25:18. What is the difference of their ages ?

1.14
2.16
3.18
4.20

Ans : (25-18)*13/(25*7-9*18) = 7

9. If all the 6 are replaced by 9, then the algebraic sum of all the numbers from 1 to 100 (both inclusive) varies by

Ans: 330

10. A starts from a place at 11.00 A.M. and travels at a speed of 4 kmph, B starts at 1.00 P.M. and travels with speeds of 1 kmph for 1 hour, 2 kmph for the next 1 hour, 3 kmph for the next 1 hour and so on. At what time will B catch up with A?

a) 9.24 b)9.32 c)9.48 d)none







Visited  
Partners  Chakrii.com  Indiaebazar.com   Best Viewed In Internet Explorer (1024*768 resolution)
© 4futureengineers.com 2001- 2017